Gå til indhold
Trust Reviews 5-star

God

Dansk flag

Dansk virksomhed

101 dages tilfredshedsgaranti

101 dages tilfredshedsgaranti

Den tyske kvalitet

Garantien for den konstant høje kvalitet af vores urremme er forankret i vores tyske rødder. Vi uddanner selv vores medarbejdere i vores værksted, hvor de gennem mange års træning tilegner sig den nødvendige ekspertise til at fremstille en RIOS1931-urrem.


Det kræver et trænet øje og stor dygtighed at udvælge de materialer, der skal bruges til produktionen af vores urremme. Vi bruger kun de bedste læderkvaliteter, der findes. Når du køber en RIOS1931-urrem, kan du være sikker på at få et luksusprodukt af højeste kvalitet, autenticitet og lang levetid.

Materialerne

Læderet, der anvendes til fremstillingen af en rem, bestemmer dens holdbarhed og skønhed. Det ville være spild af tid at anvende dårlige materialer gennem en kompliceret proces kun for at ende med et kedeligt produkt, der ikke giver brugeren nogen glæde eller tryghed.

Vi udvælger og tilbyder nogle af de bedste materialer tilgængelige. Fra eksotiske krybdyrsskinds til traditionelle ko læder, fra testede garvnings- og efterbehandlingsteknikker til håndværksmæssig præcision.

Se vores urremme

Forberedelse

Hvert lag af materialet behandles for at sikre konsistens. Kun fejlfrie, udvalgte dele af skindene vælges til brug. Vi køber kun skind med et højt udbytte – det vil sige, skindene kommer allerede med få pletter og skader.

Mens kolæder typisk er mere homogene og ensartede, har eksotiske skind mere varierende tykkelser og kræver mere omhu. Alligatorlæder tyndes ned (splittes) for at maksimere bøjeligheden, mens det bevarer styrken. Hver rem består af flere lag: ydre, polstring og indvendige overflader.

For at sikre, at lagene holder sig på plads, bliver hvert lag forberedt ved at tynde det på strategiske punkter (skæring), så remmens tykkelse forbliver den samme, når den foldes og sys på plads. Lagene limes derefter sammen, før de skæres til størrelse.

Syning

Sadlesyning er en anerkendt teknik, der har eksisteret siden Konstantin den Stores tid, dvs. 4. århundrede e.Kr. Denne metode kræver, at nålene føres fra den ene side til den anden, vekslende gennem det syede materiale. Dette kræver omhyggelig forberedelse af stinghuller af vores dygtige håndværkere, da læder er en naturlig overflade, hvor fejl ikke kan rettes.

Selve syarbejdet kræver finpudset præcision. Håndværkeren fører to nåle gennem hvert efterfølgende sting og sørger for ikke at sammenfiltre eller spidde de efterfølgende tråde. Med hver sting kun millimeter fra hinanden, tager denne del af processen ca. 40 minutter og giver en urrem en længere levetid sammenlignet med maskinsyning. En nøjagtig håndsøm kræver alle de færdigheder, som en mesterlig læderhåndværker har, og er derfor et stykke håndværk af højeste kvalitet.

Glatte kanter

Forsegling af kanterne på det syede materiale er nødvendig for at forbedre remmens holdbarhed. Uden forseglingen er remmen udsat for skader fra de udsatte kanter, ligesom et hus bygget med råt, ubehandlet træ.

Vores håndværkere gentager en proces med maling, tørring og slibning af lag af gummieret lædermaling, specielt udviklet til fleksibilitet og vedhæftning til læder. Resultatet er en vejrbestandig, glat og komfortabel finish.

Selvom det lyder simpelt, kræver det ekstrem omhu for at undgå at forstyrre de allerede færdige ydre og indre overflader med overskydende maling og slibning.

Hullerne

På dette tidspunkt bruger vores håndværkere specialværktøjer til at slå huller, der gør det muligt for spænder og stifter at holde uret på dit håndled.

Fra deres hænder til dine er vi intet uden vores ekspert håndværkeres øvede øjne og færdigheder; vi har nu en unik og flot urrem klar til dig.

Fra deres hænder til dine er vi intet uden vores ekspert håndværkeres øvede øjne og færdigheder; vi har nu en unik og flot urrem klar til dig.

Se vores urremme