Gå til indhold
Trust Reviews 5-star

God

Dansk flag

Dansk virksomhed

101 dages tilfredshedsgaranti

101 dages tilfredshedsgaranti

Hvordan skifter jeg urrem?

Skift af læder urrem

Når du skal skifte urrem eller spænde på dit ur, er det som regel noget som du hurtigt nemt kan gøre selv. Hvis du er i tvivl, så bare rolig følg vores guide herunder.

Afmontering og udskiftning af din urrem

De fleste ure har deres urrem monteret på uret med en spring bar (små metal pinde med en fjeder som sørger for ens urrem eller spænde sidder fast).

Det første du skal gøre er at tage din urrem af uret. Det gøres ved at presse fjedrene sammen med en lille y-tang, skruetrækker eller andet tyndt der kan komme ind imellem. Du trykker den ud ad det lille hul på urkassen og fjerner remmen. (Dette kan gøres på begge sider)

Før spring fjedrene igennem den lille hul i din nye rem og sørg for at montere de rigtige sider af remmen på den rigtige side af uret.

Den del af remmen med spændet skal side på kl 12 siden af uret - dvs opad.

Stik den ene ende af fjederen ind i hullet på urets ene side. Pres derefter fjederen samme, så den kan komme ind imellem urets horn og lad den glide ind, til fjederenden fanger det andet hul og remmen sider fast. - Gentag det samme med den anden ende af urremmen.

Skift af urrem

Er du i tvivl hvordan du skifter spændet på din urrem? Så kan du bare tage det helt roligt, fordi det har vi også lavet en lille guide til herunder.

 

Sådan fjerner og udskifter du spændet på din urrem

De fleste urremme har spændet fastgjort med fjederstifter, på samme måde som remmen er monteret på urkassen. For at fjerne spændet, skal du presse fjederen sammen mellem remmen og spændet ved hjælp af en Y-tang, en lille skruetrækker eller et andet tyndt værktøj. Dette giver dig mulighed for let at vippe stiften ud af spændet. Nogle spænder har også huller i siden, hvor du kan udløse fjederen ved hjælp af en nål eller et spidst værktøj. Andre spænder kan være fastgjort med små skruer, som er synlige fra bagsiden og skal fjernes derfra.

Dette gør det nemt og hurtigt at overføre spændet med det originale logo eller specielle design til en af vores standard urremme.

Bemærk venligst: Når du monterer spændet, er det vigtigt at være opmærksom på, at midterpinden er korrekt placeret, at spændet vender rigtigt, og at midterpinden er øverst på spændet, når det samles.

Spænder med brede midterpinde er kun egnet til urremme med brede midterhuller i remmen. Du kan tilpasse midterhullet i remmen på nogle remme med en skarp kniv, men det er på eget ansvar, og remmen kan ikke byttes eller returneres, hvis du selv har ændret den.