Gå til indhold

Fremstillingsmetoder

Når du køber en RIOS1931 urrem, så modtager du et utroligt flot og håndlavet produkt. Lige siden starten af RIOS1931 har der altid været fokus på håndværket, og de unikke materialer.


Semi-remborde strap

cirka 50 produktions steps

Den halvremgjorte rem bruges til at opnå to ting: lave omkostninger og masseproduktion. Det øverste læder trækkes kun til forkantens nederste kant (ikke under) og forsegles der. Limen er det eneste, der holder stroppen sammen. Sømmen er kun til dekoration. Ulemperne: På grund af det hærdede klæbemiddel er stropperne ofte meget stive, og lagene er tilbøjelige til at adskilles. 

Cut Strap

cirka 70 produktions steps

Selvom produktionen af den afskårne rem er mere detaljeret end produktionen af en semi-remborde rem, er den stadig en enklere produktionsmetode. Læderet skæres i form af en rem og limes derefter. De åbne kanter fyldes derefter og farves med farvestof. Mange forskellige stropper er mulige.

Remborde / Full-bugg strap

cirka 140 produktions steps

Ved fremstillingen af en remborde eller en fuld buggstrap er det øverste læder foldet sammen med en affattbar, naturlig bomuldsfleece og tyndt på plads. Det foldede øverste lag limes fast på foringsskindet så langt ned ad stoffibrene for at forhindre penetrering af bakterier. Endelig sys alle lagene sammen. RIOS1931 udgave med fuld buggestrop, svarende til en »Goodyear svejset« eller »rammesøm« sko, men på samme tid stabil og langvarig.