Gå til indhold
Trust Reviews 5-star

God

Dansk flag

Dansk virksomhed

101 dages tilfredshedsgaranti

101 dages tilfredshedsgaranti

Bliv forhandler

Vi byder virksomheder velkommen til at blive forhandlere af vores fremragende sortiment af urremme fra RIOS1931. Som forhandler giver vi dig mulighed for at tilbyde dine kunder adgang til vores brede udvalg af kvalitetsurremme og etablerede mærker.

Som en del af vores forhandlerprogram vil du have adgang til en dedikeret telefon- og onlineplatform, der giver dig mulighed for at håndtere ordrer og tjekke lagerstatus i realtid. Dette sikrer en gnidningsløs og effektiv salgsproces, der giver dig mulighed for at levere enestående service til dine kunder.

Derudover tilbyder vi muligheden for at opbygge en POS-løsning (Point of Sale) til din butik, der letter salgsprocessen og giver en sømløs oplevelse for både dig og dine kunder. Vi er også glade for at kunne give dig adgang til vores omfattende markedsføringsmateriale, både digitalt og fysisk, der kan hjælpe med at fremme vores produkter og øge salget.

For at lære mere om vores forhandlermuligheder og komme i gang, bedes du kontakte os på salg@rios1913.dk. Vi ser frem til at etablere et givende samarbejde og sammen bringe vores kvalitetsurremme ud til endnu flere kunder gennem dit forhandlerskab.