Gå til indhold
Trust Reviews 5-star

God

Dansk flag

Dansk virksomhed

101 dages tilfredshedsgaranti

101 dages tilfredshedsgaranti

Vidste du det?

Vidste du det?

Læder er et biprodukt fra kød- og mejeriindustrien. Kvæg bliver ikke opdrættet for at lave læder.

Så længe folk spiser kød, vil der være huder tilovers. Det er vores ansvar at sikre, at de ikke ender på lossepladsen. At støtte brugen af læder hjælper os med at udføre denne mission.

 Vegansk læder er faktisk ikke læder
"Vegansk" læder er ikke ægte læder. Det er et syntetisk produkt, der ofte er fremstillet af skadelige materialer som polyurethan (PU) eller polyvinylchlorid (PVC).

 1. Ægte læder kan tilføre betydelig værdi
Læder har længe været forbundet med luksus og øger ofte værdien af de produkter, det er lavet af. Uanset om du køber møbler, sko, tøj, tilbehør eller en ny bil med lædersæder, foretager du en solid langsigtet investering, når du køber ægte læder.

2. Dyr bliver IKKE dræbt for deres huder
Det er rigtigt, at dyrehuder, der bruges i læderindustrien, typisk er et biprodukt fra kød- og mejeriindustrien. Kvæg bliver opdrættet for at brødføde verdens befolkning, og de resterende koskind bliver forvandlet til smukke, langtidsholdbare læderprodukter.

3. Læder reducerer deponeringsaffald
Det er korrekt! Millioner af koskind bliver hvert år upcyclet af læderindustrien. Mange af disse huder ville ende på lossepladser, hvis de ikke blev genanvendt til læder.

4. Læder er langtidsholdbart og slidstærkt
Læder er det mest holdbare bløde beklædningsmateriale, menneskeheden kender. Det kan ofte holde i årtier, er modstandsdygtigt over for slitage og holder sin skønhed og værdi over tid. Læder holder ofte længere end menneskeskabte alternativer.

Næste artikel De mest populære ure i 2023

Se alle vores anmeldelser